11. des
LARS ESPEN RATH VEST: Både årets musikalske leder og konferansier
 
«Helt innpå» med Avåtell
Tradisjonene tro inviterer blåseensemblet Avåtell til julekonserten «Helt innpå......» i Tangen Kirke. I år skjer dette lørdag klokka 19.00.

Publisert: 21.des.2012 04.13
Oppdatert: -
Avåtell har holdt sammen i snart 25 år, og dagens besetning har vært stabil i mange år. De som spiller i Avåtell er Anita Tyseng og Iren Haug på klarinett, Turid Solvang og Mona Vestli på kornett, Hilde Håkonsen og Tor Brekken på trombone. For andre gang hjelper Simen Wie til på tuba og fast gjest på perkusjon er Asta Christin Holen.
Årets musikalske leder og konferansier er Lars Espen Rath Vestad
En annen trofast støttespiller og gjest er Torleif Kippersund. Enda en gang skal han formidle sin tolking av tekster plukket ut til denne konserten.
Hvert år inviteres det også en gjesteartist som ikke har deltatt før, og julegjesten 2012 er Ole Ronny Tyseng, - Tangengutt som spiller på flere strenger. Avåtell setter selvfølgelig stor pris på at han kan stille opp denne kvelden tett oppunder jul. Han vil framføre noen låter alene, og noen sammen med Avåtell. Et spennende, nytt musikalsk møte for oss alle!
Det har etter hvert opparbeidet seg et trofast publikum til denne konserten, - som møter opp år etter år. Hvert år er det og noen nye som kommer til og benytter muligheten til å senke skuldrene. Så velkommen til Tangen Kirke denne kvelden, - og ta imot en liten førjulsgave fra Avåtell i form av en stille time med sang, musikk og tekstlesning.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke