buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Møt opp: Opplevelseslystne og danseglade får servert fengende rytmer og livemusikk med trøkk.
 
Herencia de Timbiqui
Fredag blir det eksplosiv musikk, heftige latinorytmer og høy puls når verdensmusikerne i Herencia de Timbiqui kommer til Kulturhuset. Kvelden starter med vorspiel og dansekurs i Passasjen.

0
Publisert: 19.mar.2015 04:00
Oppdatert: 19.mar.2015 04:00

Med 11 mann på scenen har Herencia de Timbiquí-storbandet tatt verden med storm. De har begeistret publikum med sin eksplosive blend av tradisjonell musikk fra Stillehavskysten og vestlig populære rytmer. Her mikses salsa, raggea, rock, pop, dub, jazz og funk gjennom eksotiske rytmeinstrumenter, blank messing og herlig glød.

Gruppen vant i 2013 pris for beste låt i den prestisjefylte musikkfestivalen «Internacional de la Canción de Viña del Mar» – omtalt som den viktigste musikkfestivalen i Latin-Amerika.

─ De har aldri spilt i Norge før og gleder seg stort til å få et norsk publikum til å koke, sier Mocci Ryen programansvarlig ved Hamar kulturhus.

Kirsten Flagstad-salen stiller med flatt golv denne kvelden, og for å gi gjesten full uttelling på dansegolvet arrangerer kulturhuset vorspiel med Cubaneren Lazaro Betancourt. Han er danseinstruktør og vil undervise i ulike latinske dansestiler. Dansekurset med Lasaro passer for både uøvete og de erfarne.

Vorspielet holdes i Passasjen fra klokka 20.00, men konserten starter klokka 21.00.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat