10. des
nye lokaler: Hamar og Hedemarken Turistforening holder nå hus i Aluvegen 42, Hamar.
 
HHTs Onsdagsgruppe

Publisert: 09.nov.2010 04.12
Oppdatert: -
Sommersesongen for Onsdagsgruppa i Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) er nå over for denne gang. Men først blir det avslutning i Naturens Hus, som er HHTs nye kontor- og møtelokale i Aluvegen 42, Hamar.
Kultursjef i Ringsaker kommune, Asle Berteig, kommer og holder et kåseri. Han vil snakke over temaet: «God tur» og det skulle vel være midt i blinken for deltakerne. Ellers blir det både tid til bevertning og omvisning i huset. Allerede nå er det mye klart rundt neste års turer, så dem blir det også informert om.
Onsdagsgruppa har hatt jevnlige turer i sommer. De har gått i Høsbjøråsen, på Bringebu, Skeikampen, i Furuberget og Bymarka for å nevne noen av turene. Det fine er at alle som har lyst kan bli med, Ikke trenger en å være medlem, ikke må en melde seg på eller være med på alle turene. Det er bare å møte fram, for en trenger ikke være i superform heller. Bare pakk sekken med sitteunderlag og niste og bli med, for det er veldig sosialt å gå på tur med flere, sier Frøydis Tuven, som gjerne vil vite hvem som komme på møtet onsdag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke