6. des
fra et hjem ute på landsbygda i Ukraina foto: ARNESEN
 
Hjelp til fattige i Ukraina
Tatyana og Kjell Arnesen har startet organisasjonen The Helping Hand, som gir hjelp til fattige i Ukraina.

Publisert: 15.mar.2012 04.12
Oppdatert: -
Lørdag kan du levere alt fra klær, sko, pledd, dyner, puter og madrasser. Det bør selvsagt være helt, rent og pent. Mange i Ukraina har det ikke særlig bra. Spesielt de ute på landsbygda i øst-Ukraina, grensen mot Russland. Ekteparet Arnesen har direkte kontakt med en menighet i Ukraina, så det er garantert at de innsamlede midlene kommer rett til de nødstilte. Menigheten i Ukraina har igjen kontakt med ti andre menigheter i andre byer, i tillegg til seks rehabiliteringssentre for narkomane og alkoholikere.
Så fort semitraileren er fylt opp går transporten av gårde. -Men å transportere er heller ikke billig, sier Arnesen. Så han er også takknemlig om noen vil være med å gi litt i rene kroner. Uansett, lørdag klokka 13.00-16.00 står de ved Livets Senter i Trehørningen, Hamar for å ta i mot og fylle sekker. Så nå er det bare å rydde skuffer og skap. Husk at det vi har av i overflod kommer godt med til andre som slettes ikke har det så godt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke