13. des
foto: Jane Nyløkken Molstad
 
H/O mesterskap i brass og drill

0
Publisert: 29.jan.2015 04.00
Oppdatert: 29.jan.2015 03.59

Amatørkorps brass møtes til konkurranse i Hamar kulturhus søndag. Klokka 09.30 er de første ferdig oppvarmet og klare for konkurransespilling. Lismarka/Mesnali er første orkester, deretter spiller Brumunddal, Brøttum, Gjøvik, Nes, Saksumdal, Moen, Lillehammer, Jaren og Valdres, før det hele avsluttes med konsert og premieutdeling. Korpsinteresserte har dermed mye å glede seg til.Lørdag 14. mars er det skolekorps janitsjar sin tur og søndag 15. mars amatørkorps janitsjar.Samtid arrangeres det H/O mesterskap i drill. Det foregår i Gausdal Arena/Gausdal videregående førstkommende lørdag og søndag. Eneste lokale tropp er fra Elverum. Men det er mange tropper som er med i konkurransen. Uansett er det jo underholdende å se samstemte drillere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke