10. des
wInnlagt 40 ganger og kom ut til ingenting.
 
Hør Hågens sterke historie
Aktuelt Forum Hedmarken har møte med Hågen Haugrønningen i Losjehuset Ajertun tirsdag klokka 19.00.

Publisert: 27.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
Hågen Haugrønningen ble fryktet av andre og var også livredd seg selv. Nå har den tidligere psykiatripasienten fra Våler startet eget firma der han inspirerer og bistår andre gjennom veiledning, kurs og forelesninger. Han forteller en historie om selvbilde og vektproblemer, selvmedisinering, rus, angst, depresjoner og tung psykiatri, om indre uro, tunge år som svingdørspasient, systemer som ikke samhandlet, den lokale førstelinjen som ikke samarbeidet eller bidro med oppfølging, og tilrettelegging, om fravær av terapi eller andre løsninger, om uvanlig store daglige medisindoser, hallusinasjoner, traumer og episoder da det klikket for ham. Han har vært i det mørkeste mørke, og har livserfaringer han ikke unner andre. I dag 4,5 år etter at han sluttet med alle medisiner, og gikk ut av institusjon for siste gang, driver han egen konsulent firma hvor han inspirerer og bistår sine kunder og klienter med veiledning, kurs, forelesninger og oppfølging.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke