7. des
Hamar bluesklubb: Fredag blir det mye og god blue med gruppa fra Toten.
 
Høst Blues med Mustad Blues Band

Publisert: 18.okt.2012 04.13
Oppdatert: -
Hamar Bluesklubb arrangerer Høst Blues på Gregers Kafé & Bar fredag med gruppa Mustad Blues Band fra Toten. Mustad Blues Band er en gjenforening av tidligere Toten Cellulose Blues Band som ble oppløst for et par år siden. Bandet forteller at de nå spiller mest for moro skyld. Mustad Blues band er erfarne og garvede musikere.
Bandet består av Chay Håkonsen, vokal, Arnfinn Åslund, gitar og vokal, Espen Røed, gitar og vokal, Eirek Sandnes, munnspill og Tom Alund på trommer. Gruppa er trofaste og ærlige til bluessjangeren, spiller blant annet blues fra gamle storheter som Muddy Waters, Johnny Winter, men også fra nyere bluesartister som Jimmy Vaughan og Fab. Thunderbirds. Med et slikt repertoar lover Hamar Bluesklubb at her vil det bli framført og mye god blues som svinger på Gregers denne kvelden.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke