6. des
Gaupen musikkforening (arkiv)
 
Høstkonsert i Prøyenhuset

0
Publisert: 31.okt.2015 04.00
Oppdatert: 31.okt.2015 04.00

Gaupen Musikkforening og Ringsaker skolekorps inviterer til høstkonsert i Prøysenhuset søndag. Denne søndagen har de også invitert en av bygdas unge og lovende musikere, hornisten Anne Gunn Grimerud. Hun vil være både kveldens konferansier og solist. Grimerud er 26 år og har mange år bak seg i de lokale korpsene i Gaupen. Siden har hun tatt mastergrad i klassisk musikk. Hun jobber som frilans-hornist, underviser og er for tiden vikar i Luftforsvarets musikkorps i Trondheim.

Gaupen Musikkforening og Ringsaker skolekorps spiller hver for seg, men også noen felles låter. Arrangørene lover et variert repertoar med både klassisk, jazz, rock og ny, norsk korpsmusikk. Dirigenter er Merete Høgset for skolekorpset og Ola Röndal, musikkforeningen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke