11. des
GALLERI: Fauna Kunst.
 
Høstutstilling

Publisert: 17.okt.2015 04.00
Oppdatert: 17.okt.2015 04.00

Galleri Fauna Kunst åpner høstutstilling lørdag klokka 13.00. Dette er fjerde gang galleriet har høstutstilling, og igjen presenterer galleriet fire kunstnere. Aslaug Pernille Duwe, Aslaug Mimmi Arnesveen og Odd Willy Løvbakke. Disse har vært representert ved de tre forrige utstillingene. Ny utstiller i år er Kari Bjertingstad. Felles for alle fire er at de enten bor i Vallset i dag, eller er født og oppvokst i Vallset. Sammen viser de en utstilling med stor spennvidde i teknikker og valg av motiver. Aslaug Pernille Duwe viser stillebenarbeider, Aslaug Mimmi Arnesveen stiller med akvareller, Odd Willy Løvbakke viser landskapsmalerier og arbeider som dreier til det nonfigurative. Årets nykommer, Kari Bjertingstad, er et friskt pust til Høstutstillingen. Glade farger og med en helt personlig uttrykksform. Hun har bodd en del år i Tyskland, og hadde sin første separatutstilling i Kirchzarten i 1994. Men også i Hamar og på Hedmarken, har hun presentert sine arbeider ved forskjellige utstillinger. Under åpningen blir det sanginnslag ved Aina Thorsplass, opprinnelig fra Vallset og oppvokst bare et par steinkast fra galleriet. Utstillingen er åpen mandag-fredag klokka 18.00-21.00 og lørdag og søndag klokka 13.00-17.00. til og med 25. oktober. Galleriet ligger ved fylkesveg 24 mellom Gata og Harasjøen. Det er skiltet fra fylkesvegen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke