6. des
AFTENMEDITASJON: Signert årets høstutstiller i Stange bibliotek, Tor Olav Foss.
 
Høstutstilling
Lørdag klokka 11.00 åpner furneskunstneren Tor Olav Foss høstutstilling i Grevskapet på Stange bibliotek.

Publisert: 22.sep.2016 04.00
Oppdatert: 22.sep.2016 04.00

I fjor rundet Tor Olav Foss utstilling nummer 150, noe som ble markert i Galleri Gaalaas i Furnes, hvor han har vært fast høstutstiller i 14 år på rad.

– Separatutstillingen er den eneste jeg holder på lokalplan i året. Den har dermed blitt en fast tradisjon jeg ser fram til, sier Tor Olav Foss.

Etter mange års drift er Galleri Gaalaas nedlagt. Derfor åpnes den årlige høstutstillingen for første gang i Stange.

– Jeg ønsker å videreføre tradisjonen i nærheten av Hamar, og gleder meg i år til å ønske publikum velkommen til det flotte utstillingslokalet Grevskapet i Stange bibliotekbygg. Her fylles alle utstillingsveggene med et førtitall originalarbeider, sier han.

De siste 25 årene har Tor Olav Foss hatt et omfattende utstillingsprogram. Hans malerier har oppnådd internasjonal oppmerksomhet, og er innkjøpt i 14 land i Europa, USA og Afrika. Av spesialoppdrag nevner vi kirkekunst, offentlige utsmykninger, design av bronsetrofeet til den offisielle norske kvalitetsprisen, samt en rekke bokillustrasjoner. I tre internasjonale magasiner er han i tillegg til i Europa presentert i Asia og Sør-Amerika.

Kultursjef Solbjørg Tveiten åpner utstillingen, som vises mandag-fredag klokka 10.00-15.00 og 15.30-19.00, lørdag klokka 11.00-17.00 og søndag klokka 12.00-17.00 til og med 2. oktober.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke