6. des
 
Hot kyllinggryte
Kylling faller gjerne i smak til liten og stor. Lettvin å lage og smaker godt, spesielt etter en koselig søndagstur.

0
Publisert: 18.jun.2016 04.00
Oppdatert: 18.jun.2016 04.00

2½ dl ukokt ris

2 ts TINE Meierismør

4 kyllingfileter

3 gulrøtter

1 ts salt

2 hvitløksfedd

½ ss tomatpuré

1 ts malt ingefær

1 ts garam masala

1 ts gurkemeie

1 ts chili

½ dl vann

2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %

2 ss frisk koriander eller bladpersille

Slik gjør du:

1. Kok ris som anvist på pakken.

2. Skjær kyllingfilet i strimler. Smelt smør i en stor gryte og brun kjøttet sammen med raspet gulrot. Smak godt til med salt.

3. Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, malt ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. La det småkoke i ca. 5 min.

4. Dryss over hakket koriander eller persille ved servering. (Matsans TINE)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke