12. des
ØST-VEST: Armand Wiik og Andreas Amb duellerer om hvilken side av Mjøsa som har best humor.
 
Humorduell på låven
Under vignetten «Latter på låven» er det duket for en helaften med standup og bygdehumor på Amundrudlåven på Amundrud Nordre lørdag klokka 20.00.

Publisert: 17.okt.2015 04.00
Oppdatert: 17.okt.2015 04.00

Innlandets mest lovende unge komikere innkalt, og spørsmålet blir da «Åffer ei side ta Mjøsa har best humor»? Det vil duellen vise.

Vestsida representeres av Armand Wiik, en fremadstormende komiker fra Gjøvik, med oppvekst i Søndre Land. Etter en start på yrkeskarrieren som lærer og journalist i Østlendingen er han nå nesten heltids komiker og fast inventar på Latter i Oslo. Han har blant annet samarbeidet med Øivind Blunck, Linn Skåber, og Tor Erik Gunstrøm og er særlig kjent for sine mange karakterer med ymse dialekter, og sine evner innen improvisasjon og teatersport.

Østsida representeres av ingen ringere enn Andreas Amb, gårdsgutten og spilloppmaker fra Ringsaker som gjør det stort innen humor. Andreas er tidligere vinner av NM i student standup, og har de siste årene fått publikum til å gapskratte som «Kent Ronny» i sitt eget Sommershow på Tingnes. Andreas viste tidlig sine musikalske talenter i Ringsaker skolemusikkorps og briljerer for tiden som revyartist under Uka i Ås.

I tillegg blir det smakebiter og høydepunkter fra Væillsetrevyen og musikalske innslag fra Humorkoret Konfekt.

Kveldens konferansier er ovabakkas revygeneral Even Engen.

Baren åpner klokka 19.30 og showet starter klokka 20.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke