19. nov
 
Hva du kan gjøre i dag

Publisert: 02.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
4 eller kanskje bør gjøre, selv om det er fredagskveld -den beste kvelden i uka, ta turen til Hamar Naturskole. Der vil Thor Gotaas holde: «Et muntert blikk på norsk skihistorie». Han er nemlig en glimrende og engasjert foredragsholder. Aktiviteten er en av mange i forbindelse med Innlandets Naturfestival, som HHT og Hamar Naturskole samarbeider om.

4 er å ta turen til Hamar Teater. Der er søsknene Kippersund i aksjon i forestillingen: «Fett». De deler mye fra mange slankekurer, kanskje selvprøvd. Og det er virkelig moro. Men de har også en undertone, som nok får mange til å tenke.

4 og dersom du ikke har rukket å pynte til helga kan blomsterdekoratør Anne Solbakken langs Furnesvegen til Brumunddal kanskje være stedet å besøke. Hun driver med alt innen blomster- og kransebinding. Nå som hageblomstene er på hell, kan det kanskje være fint å få noe litt friskere og penere bundet sammen, inn i stua.

4 du som er glad i pultost og/eller akevitt er vel ikke i tvil om hvor turen bør gå. For i Løten er det Pultost og Akevittdager både fredag og lørdag. Og det er helt utrolig hvor mange aktiviter man kan få til rundt et slikt arrangement. Det er i hvert fall helt uforståelig for en som verken har pultost på skiva, eller synes akevitt er det beste å få servert i det lille glasset.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke