buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
HYLLEST: Tom Styve hyller sin ledestjerne, skuespiller Rolf Just Nilsen.
 
«Hva for en klovn er jeg»
Med «Hva for en klovn er jeg» har Tom Styve laget en personlig forestilling hvor han hedrer sitt forbilde, Rolf Just Nilsen.

Publisert: 05.des.2017 10:37
Oppdatert: 05.des.2017 10:37

Forestillingen vises på Teater Innlandet Scene i Hamar kulturhus fra torsdag til søndag klokka 19.00 alle dager.

Skuespiller Tom Styve er født for sent. Akkurat for sent til å få oppleve sin store helt, Rolf Just Nilsen som døde på scenen bare 49 år gammel.

Styve forteller om sitt forhold til Rolf Just Nilsen og tar publikum med tilbake til revyens gullalder med sanger og revynumre. Gjennom standup, egne betraktninger, parodier og krumspring blir vi godt kjent med Tom som en seriøs klovn som alltid har ønsket å stå på scenen.

– Rolf Just Nilsen drev det veldig langt, sier Styve, om sin ledestjerne, og legger til:

– Fantastisk underholdende med sine parodier og energiske revynumre, men han strevde også med å bli kvitt det komiske stempelet og jobbet hardt for å få vise en mer alvorlig side, og tok derfor enormt mange roller. Jeg kjenner meg igjen i dette beinharde arbeidet, og vet at livet bak kulissene kan være tøft i jaget etter nye roller og frykten for å gå glipp av noe. Å ha et idol som faktisk døde på scenen, bare 49 år gammel, etter å ha jobbet dag og natt for å underholde folk, det kan jo gi noen hver en del tanker om livet.

Forestillingens musikere er Frode Berntzen (gitar), Ronny Ødegaard (piano) og Morten Strypet (bass). Regi en er ved Tom Sterri med Janne Langaas som medregissør.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat