15. des
 
Hvis du skal ut i dag, kan du

Publisert: 24.jan.2011 04.12
Oppdatert: -
4 få rørt skikkelig på kroppen dersom du tar turen til Hamar Velferdsentral for eldre. Først kan du få deg en gymnastikktime, før du blir med Knut Åge Sveen på folkedans med sang. Og har du enda igjen noen krefter så står seniordans på programmet. Alle dansaktiviter i Velferden har ledige plasser, så det er bare å finne fram egnede sko.

4 ta turen til Ilseng Sangforening eller til Romedalskoret A Capriccio. Begge korene er ute etter flere sangere, spesielt menn, og da spesifiserer A Capriccio tenorer og basser. Ilseng Sangforening har sin øvelser på Breidablikk skole, mens romedalskoret øver på Tallholen.

4unne deg en kafferast i arbeidsstua ved Trysil sykehjem. Det er kirkas hyggetreff for eldre som står bak invitasjonen. Og Marit Øvergård vil snakke litt om både vinter og skihistorie. Det blir også musikkunderholdning og selvsagt servering av kaffe.

4 få lære litt med om både datamaskiner og internett. Det er nemlig seniorsurf i Stange bibliotek for dem som er 55+. Stange bibliotek og Ottestad Frivilligsentral som står bak invitasjon presiserer at det vil bli gitt personlig tilpasset opplæring. Det er bare å møte fram litt tidlig kveldstid,eller rettere sagt etter middagsluren.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke