15. des
 
Hvis du skal ut i dag, kan du ...

Publisert: 13.jan.2011 04.12
Oppdatert: -
4 danse vekk ekstra «julekilo» og møte andre danseglade på sosialdansen på Høyvang, som arrangeres av Glade Dansevenner i kveld. Det er sosialdans på Høyvang hver torsdag, og det er åpent for alle, alene eller med andre, uansett alder og ferdighet.

4 skjemme deg selv litt bort på Hudpleieklinikken på Storhamar videregående skole som tar imot kunder på timebestillinger onsdager og torsdager.

4 finpusse sangstemmen og slå deg med forsangergruppa i Ottestad kirke som øver i menighetssenteret Kjonerud torsdagskvelder. Forsangergruppa er åpen for nye sangere.

4 finne fram snøbrett, ski og staver og legge turen til alpinbakken på Budor som endelig har fått nok snø, og som fra nå av holder åpent alle dager utover vinteren. Det er kveldskjøring tirsdag, torsdag og fredag, mens kjelkeaking kun skjer på dagtid. I anlegget er det varmestue, kiosk med servering og utleie av kjelker og skiutstyr. Skitrekket har terrengpark med big-jump, hopp, kuler og rails og to traseer for kjelkeaking, samt et eget skileikområde. I tillegg ligger Hedmarksvidda klar for langrennsfolket.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke