15. des
 
Hvis du skal ut i helga

Publisert: 28.mai.2011 04.12
Oppdatert: -
4 kan du starte lørdagen, etter å kost deg med avisa og minst to kopper kaffe, ta turen til Hjellum, nærmere bestemt Blaarud ved Sanderud sykehus. Der holder de loppemarked, både lørdag og søndag. Og slik som lopper er, hopper og spretter de. Så du kan kanskje finne noe interessant så vel inne som ute. Uansett vil sikkert enda en kopp kaffe smake. Kanskje ikke riktig bare å «anbefale» et loppemarked, når det både hos Midtenga borettslag i Hamar, på Bryhnitjernet skytebane i Romedal, i småbrukernes Hus i Ottestad og Klokkergarden i Løten frister med lopper av så ymse slag.
4 lørdag kveld blir det «Viser i skogen» på Sorknes gård, Rena. Geir Inge Lotsberg på fiolin og Kammerensemblet MjøsMusikk vil framføre Vidar Sandbeck debutkonsert som fiolinist. Det er det kanskje ikke alle som var klar over! Tone Hulbækmo er kveldens programleder.
4 enten du er godt gift eller går i giftetanker kan det være alright å se utstillingen: «Lykkelige alle sine dager». Den åpner i Kvinnemuseet på Kongsvinger. En utstilling med både norske og samiske skikker. Det morsomme er at Kvinnemuseet ligger i gamlebyen i Kongsvinger, som faktisk er verdt en tur i seg selv. Og da gjør det heller ingen ting om du tar turen oppom Kongsvinger festning.
4 og du er blant dem som har en firbent, enten det er en rasehund eller en «street mix», bli med Hedmarks Dachshundklubb på søndagstur. De skal møtes ved Esso-stasjonen i Brumunddal (den med 24 timers service ved E6). Derfra blir det felleskjøring, slik at alle skal finne fram. De har lagt opp til at du kan velge enten en lang gåtur, eller en langt kortere. Uansett kan det sikkert smake med litt grillmat, som du tar med selv.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke