12. des
 
Hvis du skal ut i helga, ...

Publisert: 04.jun.2011 04.12
Oppdatert: -
4 kan du ta med deg en eller flere av dine håpefulle til «skrotverksted» i Ringsaker bibliotek i Brumunddal lørdag. Biblioteket vil nemlig fokusere på gjenbruk. Gamle bøker som er så fillete at de er umulig å lese i kan fint brukes til materialer for å lage fine bokmerker, tøffe kort eller kunstverk kanskje. De voksne kan også få prøve sine kunstneriske ferdigheter, eller bare ta en pause fra handlerunden. Det går også an å finne ei bok en har lyst til å kose seg med når sola nå endelig titter fram igjen. Selve skrotverkstedet passer antakelig aller best for dem i alderen fem til 12 år.

4 kan du få deg en hageprat hvis du er i området rundt Kiwi i Næroset. Der holder Nordre Ringsaker hagelag hagedag lørdag! Det vil bli både salg og kjøp av sommerblomster og stauder. Men har du lyst til å fikse opp hagen litt ekstra kan du sikre deg noe i støp. Da dreier det seg kanskje om fuglebad eller noen pyntegjenstander. Og som vanlig er, blir det kaffe- og vaffelservering.

4 og synes det er litt langt til Næroset kan du ta turen utover til Stange, nærmere bestemt Fokhol gård. Der kan du både bli med på gårdsvandring og få høre blant annet litt om økologisk dyrking. Og du kan forfriske deg enten med suppe eller kaffe og kaker, eller både og, også det lørdag.

4 så er det åpen dag på Berg Vestre i Furnes søndag. Det er medlemmene i Furnes Huslidslag som vil vise hva de har bedrevet. Mye flott har kommet ut av vevene. Ellers viser de arbeider fra ulike kurs og de demonstrerer mer enn gjerne gamle husflidsteknikker. Det blir også egne aktiviteter for barna. Og kaffe- og loddsalg hører også med på en slik dag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke