7. des
FORFATTER: Kjell A. Nyhus.
 
«Hvis jeg har en sjel»

Publisert: 06.okt.2015 04.00
Oppdatert: 06.okt.2015 04.00

Under vignetten «Kan et menneske forandre seg»? blir det samtale i Gravdahl Bokhandel på Østre Torg torsdag klokka 18.00 der forfatter og fengselsprest Kjell Arnold Nyhus, priorinne på Katarinahjemmet, søster Anne Bente Hadland og Marit Skartveit i regi av Vårt Land Forlag og Gravdahl bokhandel. Marit Skartveit jobber i Frelsesarmeen og leder sammen med Nyhus arbeid med klosteret i fengselet. Nyhus har skrevet boken «Hvis jeg har en sjel» om åtte langtidsdømte fanger som går i kloster som del av sin soning. Hva skjer med dem når de skal leve tett sammen, i taushet, etter mønster fra en 500 år gammel klostertradisjon? Hva skjer med han selv som forfatter og prest? Et allmennmenneskelig spørsmål presser seg på: Kan et menneske forandre seg?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke