14. des
OM FAR: Vetle Lid Larssen.
 
«Hvordan elske en far – og overleve»

Publisert: 02.des.2015 04.00
Oppdatert: 02.des.2015 04.00

Vetle Lid Larssen kommer til biblioteket i Brumunddal torsdag klokka 19.00 for å presentere sin nye bok, den selvbiografiske «Hvordan elske en far – og overleve». Boka handler om hans egen far, skuespiller Lars Andreas Larssen, og om kjærligheten og den bitre kampen som preget forholdet mellom far og sønn. Lars Andreas Larssen døde i fjor, etter å ha hatt Alzheimers i lang tid. «Hvordan elske en far – og overleve» har fått strålende kritikker, blant dem terningkast seks i VG og fem i BT og Adressa. Vetle Lid Larssen er prisbelønt journalist og forfatter. Han har blant annet utgitt «Kjærlighet før øya synker», «Anti-sex», «Norske helter» og «1001 natt», den utrolige historien om to norske slaver i Alger. Han har tidligere vært journalist i blant annet Morgenbladet og Aftenposten, og er nå fast spaltist i A-magasinet. I 1991 skrev han «Brumunddal – stedet Gud glemte» i Aftenposten. Artikkelen ga et beskt bilde av et tettsted «like planmessig ødelagt som mange andre småsteder». Et sted hvor innvandrere ble trakassert på åpen gate og en familie med to voksne og åtte barn levde i frykt for vindusknusing og steinkasting. Artikkelen var med på å vekke Brumunddølene, «Brumunddal på nye veier» ble startet, og den stille protesten i september samme år, hvor Brumunddal snudde ryggen til Arne Myrdal var den første seieren i kampen mot rasismen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke