17. nov
VOKSEN HUMANIST: Odd Helge Lindseth.
 
Hvorfor er jeg humanist?

Publisert: 19.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Human-Etisk Forbund Hamar og omegn lokallag har lørdagskafé i foreningens lokaler i Grønnegata 23 lørdag klokka 12.00-14.00 under vignetten «Gi plass til tanken!». Arrangementet er et ledd i Humanistisk uke, som arrangeres over hele landet 14.-28. september. Lørdagens tema er «Hvorfor er jeg humanist?», og det blir samtale mellom Lyka Solhaug (ungdom) og Odd Helge Lindseth (voksen) som forteller og samtaler om sitt livssyn. Hva vil det si å være humanist i dag, hvordan definerer de sitt livssyn og hva er de opptatt av som humanister? Det er åpent for alle, enkel servering og anledning til å stille spørsmål og diskutere temaet. Det er inngang fra Seminargata. Human-Etisk Forbund Hamar og omegn lokallag dekker kommunene Hamar, Stange og Løten og laget har rundt 1.000 medlemmer. Siste ledd i Humanistisk uke er temamøte kommende torsdag der filosof Øyvind Olsholt snakker over emnet «Jeg velger, altså er jeg!»
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke