14. des
veteran: Arvid Grønvold var med da hyggetreffet startet. Han blir akkompagnert av dirigent Tore Mortensen.
 
Hyggekveld for pensjonistene
Øvre Vang sangkor holder onsdag kveld hyggekveld for alle pensjonister på Høyvang. Fra klokka 18.00 byr de på underholdning, bevertning og utlodning

Publisert: 30.okt.2012 04.12
Oppdatert: -
Denne tradisjonelle festen har vært holdt i mange år. Mange Nordseng er ikke helt sikkert, men det er flere år siden de telte til den 15.
Etter velkomstordene blir det sang med veteran Arvid Grønvold og Magne Nordseng. Trond Mortensen, som er korpsets dirigent, akkompagnerer guttene. Så går det slag i slag med korsang, allsang, visesang, historier og opplesning. Dans blir det også. Trond med orkester vil spille og da er det garantert mange ute på golvet.
Serveringen er også slik den har vært i alle, alle år og da snakker vi om smørbrød og bløtkake. Et av de siste innslagene er trekning av loddsalget.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke