11. des
Øvre Vang sangkor: Blide sangere i nye drakter.
 
Hyggekveld for pensjonister
Øvre Vang Sangkor inviterer til tradisjonell fest på Høyvang onsdag klokka 18.00. De byr på variert underholdning, bevertning og utlodning.

Publisert: 22.okt.2013 04.13
Oppdatert: -
Hyggekvelden på Høyvang har vært holdt i mange år og er stadig like populær. Koret, med sin leder Tore Mortensen, byr som vanlig på korsang. Men i tillegg blir det servert litt visesang, andre som leser litt og gode historier hører også med. For de frammøtte er det veldig hyggelig at de selv får være med i allsangen. Det blir også muligheter for en «svingom» står det i programmet. Men hvem som drar opp til det står det ikke noe om. Derimot er det sikkert at Magne Nordseng binder sammen det hele og det gjør han på sin egen måte: Så det blir nok et par morsomme historier fra den kanten. Vi får vel nevne at bevertningen er både god og mettende for både snitter og bløtkake står på serveringslista.
Pensjonistene selv sier at dette er en kveld de gjør alt for å få med seg.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke