12. des
HYGGE: Med Næren Mannskor.
 
Hyggekveld på Jølstad Grendehus

Publisert: 01.mar.2014 04.12
Oppdatert: -
Søndag klokka 19.00 er det tid for hyggekveld på Jølstad grendehus i regi av Næren Mannskor og styret i grendehuset. I anledning korets dirigent, Jon Birger Fløtres, feriefravær, er James W. Dickenson innkalt for å ta på seg dirigentoppgaven. Det står Prøysen på programmet, både innen korsang og allsang, og speiderne sørger for servering, loddsalg og trekning under kaffepausen. Dickenson åpner programmet med pianomusikk før Nære Mannskor entrer podiet. Etter en runde korsang og en kort orientering om koret, blir det friske toner med Dickenson. Solosang blir det ved Tanzilia Byfuglien, og Marius Nybakke og Terje Bergsbakken foredrar «Mari du bedåre» med tonefølge av Anders Gjørsli. Etter kaffepausen triller Dickenson nok en runde med klavermusikk, og det blir en kort orientering om Ringsaker Speidergruppe. Anders Gjørsli synger viser før allsangen bryter løs. Næren mannskor avrunder kvelden.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke