13. des
 
I samspill med unge italienske musikere

Publisert: 11.mai.2013 04.13
Oppdatert: -
Hedmarken barne- og ungdomsorkester (HEBU) har besøk av elevene fra musikkonservatoriet Conservatorio Statale di Musica «G. B. Pergolesi» i byen Fermo på den italienske østkysten, og i den anledning blir det felles konsert med 50 unge musikere i Hamar domkirke søndag klokka 17.00. På programmet står verker av de britiske komponistene Peter Warlock og Benjamin Britten, samt filmmusikk fra «Pirates of the Caribbian». Musikerne vil også framføre verke av Antonio Vivaldi og suiten «Vandring» av malte Winje. 27 unge strykeelever fra HEBU var i Italia for et år siden, og samspillet med de unge, italienske musikkstudentene var en opplevelse. Også de italienske ungdommene satte pris på møtet med nordmennene, ikke minst instruktørene Eilert Kolberg, Marit Lindquist og Malte Winje. Dermed ble det gjenvisitt, og nå har ungdommene vært samlet til strykerseminar for å øve både under italienske og norske instruktører. Resultatet hører du i søndagens konsert.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke