buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Indisk kylling
Vi elsker smaken av India! Indisk kylling til middag, med løk, paprika, ananas og tikka masala - det smaker. Lag ris eller couscous til, og server med indisk «flatbrød» papadums. Ekotisk middag i hverdagen!

Publisert: 31.jan.2013 04:13
Oppdatert: -
600 gram kyllingfilet
1 rødløk
1 rød paprika
200 g hermetiske ananas eller fersk
400 g tikka masala saus
Dressing:
2 dl TINE Crème Fraîche Lett
2 ss mango chutney
Tilbehør:
2 dl ris eller couscous
8 papadums (indisk «flatbrød»)
1 Tørk kyllingen og del den i biter. Stek bitene i smør til de får fin farge.
2 Ha den ferdige sausen i en kjele. Tilsett kyllingen. Del løk og paprika i strimler og legg i sausen. Tilsett biter av ananas.
3 La det koke i ca 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Dressing og tilbehør
4 Bland sammen creme fraiche og mangochutney, og server det til gryten sammen med ris.
Tips:
Kjøp en eske papadums (indisk kikertbrød, som er glutenfrie) og stek dem raskt i olje slik at de blåser seg opp og blir sprø. (Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat