7. des
 
Inspirasjonskveld for gründere

Publisert: 22.jan.2018 10.06
Oppdatert: 22.jan.2018 10.06

Hamar, Løten, Ringsaker og Stange kommuner og Hamarregionen Utvikling arrangerer inspirasjonskveld for gründere i Hamar Teater i Strandgata tirsdag klokka 18.30-21.00. Arrangementet retter seg mot alle som ønsker å starte egen bedrift i en eller flere av de fire kommunene, og har fokus på en god start for etablering av egen virksomhet. Mange hjelpere som er viktig å møte i en oppstartfase er til stede. Det blir mulighet til å knytte nye kontakter og stille spørsmål. De ansvarlige for etablereropplæringen i Hedmark er også på plass for å fortelle om etablererkurs med oppstart i uke seks for innvandrerkurs og i uke ni for ordinært kurs. Kursholder Bernt Ø Hjelmervik i AB Utvikling AS forteller om hva det går ut på og hvem det er nyttig for. I tillegg forteller lokale gründere om sine erfaringer fra å starte egen bedrift. Heidi Hemstad fra Norsk Spelt AS tar for seg «Gründerlivet siste ti år for Norsk Spelt AS og Ousdal gård», og Patrick Engevold fra Sylskarp forteller om «Evne til å omstille seg under oppstart, uten å miste produksjonskraft». Det blir også panel med tips og råd, tid til mingling og det er stands. Serveringen består av kaffe og enkel fingermat. Påmelding til Hamarregionen Utvikling er nødvendig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke