buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Et knippe arrangører: som gleder seg over Internasjonal uke- for alle
 
Internasjonal uke for alle

0
Publisert: 21.okt.2014 04:00
Oppdatert: 21.okt.2014 04:00

Internasjonal uke i Hamar har vært arrangert hvert år siden 2004. Arrangementene gjennomføres av ulike organisasjoner og institusjoner som jobber med flerkulturelle miljøer. Tirsdag og torsdag serveres det internasjonal lunsj i Parkgården klokka 10.30-12.30. Det er bare å stikke innom. Hamar bibliotek inviterer til dans og musikk ved George Kotogo lørdag - et arrangement som passer for hele familien. Søndag holdes det gudstjeneste i domkirken klokka 11.00. Anders Rønningen som i flere år har vært koordinator på Loavasova kulturelt kompetansesenter i Antsirabe, Madagsaker er både en god formidler og en anerkjent musiker. Tensingkoret Praising er med og preger gudstjenesten. Hamar Sanitetsforening, Frivilligsentralen, Kirsten Flagstadfestivalen, Mangfoldsutvalget, Hamar læringssenter, Internasjonal kvinneliga for fred og frihet, Høgskolen, Hamar menighet, Hamar kulturhus og Hamar kommune står bak uka. Og dermed er det et mangfoldig program. Målet er å knytte mennesker fra ulike kulturer nærmere sammen og øke forståelsen for hverandre og arbeide for FNs tusenårsmål.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat