8. des
KORKAFE: Nordbygda Sangforening med dirigent, Miriam E. Renvåg, inviterer til korkafe. FOTO: HENNING NETKA
 
Inviterer til trivelig korkafé
Onsdag kveld inviterer Nordbygda sangforening til en ny trivelig korkafé på Ådalsbruk samfunnshus.

0
Publisert: 06.mai.2014 04.00
Oppdatert: 06.mai.2014 04.00

Dørene til vårens korkafé åpner klokka 18.30, og sangerne håper det er mange som kommer for å få med seg en fin blanding av korsang, allsang, underholdning, loddsalg, deilige kaker og smørbrød og en kaffekopp.

Siden forrige korkafé har Nordbygda sangforening fått ny dirigent, Miriam E. Renvåg.

- Vi har øvd inn nytt repertoar med Miriam, og det ser vi fram til å framføre, sier Elisabeth Nersveen, en av de i koret som har forberedt onsdagens korkafé.

Korkafeen er delt i to, og i pausen blir det loddsalg, kaker og kaffe. Men først skal publikum få høre flere av de nye sangene koret har på repertoaret. Korkaffen starter med sangen som er laget til grunnlovsjubileet, «Det går et festtog gjennom langet». I første del skal også Arvid Renvåg, Miriams far og godt kjent fra musikklivet, spille og synge.

I andre del av programmet får publikum møte to av kormedlemmene, Rita Tårneby og Arne Johansen, som skal framføre en sang av Alf Prøysen.

- Det er jo Prøysen-år, og vi har med flere sanger, både fra koret og i allsangprogrammet, som han står bak, sier Elisabeth Nersveen.

Publikum skal også få høre at Miriam E. Renvåg kan langt mer enn bare å dirigere. I andre del skal hun synge «On my own».

Koret ønsker nye sangere hjertelig velkomne. Spesielt er det ønske om flere menn i koret.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke