12. des
fellesnummer: Lyder skikkelig når alle korpsene spiller samtidig. Arkivbilde
 
Janitsjarskolens dag
Hamar Janitsjarskole med sine røde uniformer vil prege Hamar sentrum lørdag. Det blir marsjtakter fra flere kanter i byen, før innmarsjen til Østre Torg. Der blir det både fellesnumre og, ikke minst, utdeling av Sparebanken Hedmarks stipend.

0
Publisert: 30.mai.2014 04.00
Oppdatert: 30.mai.2014 03.59

Klokka 12.00 er alle korpsene på plass på Østre torg. Men før det blir det marsjering. Juniorene tar den korteste løypa. De møter opp på Stortorget og marsjerer gjennom gågata til Østre Torg. Klokka 12.30 holder Junior 1 konsert, mens Junior 2 holder sin konsert rett etter, klokka 12.45. Jente- og guttekorpset får en litt lengre marsjrute og vil glede folk på sin ferd fra Lærerhøgskolen og videre gjennom byen til Østre Torg. Deres separatkonsert holdes klokka 13.10. Ungdomskorpset starter marsjering fra fylkeshuset klokka 11.40 for å nå torget i rett tid. De er siste korps ut med konserttid fra klokka 13.45.

Om en ikke har spesielle ærender i byen er det vel verdt en tur lørdag likevel. Korpsmusikk skaper alltid stemning. Kanskje treffer en kjentfolk også! Det er heller ingen grunn å ha det travelt, for det blir mulighet for å få seg sen kopp kaffe. En ting som er helt sikkert: Du får anledning til å sikre deg lodder i Janitsjarskolens Reiselotteri. Et lotteri som hjelper godt til med penger i korpskassa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke