11. des
VOKAL: Miriam Renvåg.
 
Jazzaften

Publisert: 28.okt.2015 04.00
Oppdatert: 28.okt.2015 04.00

Fredag klokka 21.00 er det tid for jazzaften på Brødrene Jacobsens Vinbar i Kirkegata 3 i Hamar med Bogsti, Lidsheim, Kolberg-trio, forsterket med vokalist Miriam Renvåg. Hans Bogsti har 25 år fartstid som jazzgitarist i Hamar, der han har spilt med det meste som kan krype og gå av jazzmusikere og i mange andre sammenhenger og stilarter. Bogsti er også gitarlærer for Hamar Kulturskole. Eilert Kolberg er utdannet klassisk kontrabassist på konservatorier i Norge og København. Han er dirigent for flere orkester i inn- og utland. Skjalg Lidsheim er en av Hamars mest brukte og profilerte musikere. Han har spilt slagverk i et utall av band, prosjekter, teater, plateinnspillinger og artister hvis sjangere spenner fra visesang, pop, rock og metall til country, storband og jazz. Vokalist Miriam Renvåg behersker de aller flest sjangere. Hun er dirigent for kor i Oslo og Hedmark, samt fast medlem i internasjonalt anerkjente band som blant andre RAM-ZET og Viper Solfa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke