buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Magnolia jazzband: I helga har de tatt turen Hamar teater og Brumunddal kirke.
 
Jazzrytmer fra New Orleans
Magnolia Jazzband og Brumunddal Mannskor byr i helga på svingende New Orleans rytmer. Første konsert holdes i Hamar Teater lørdag og søndag er de å høre i Brumunddal kirke.

0
Publisert: 29.okt.2015 04:00
Oppdatert: 29.okt.2015 04:00

Magnolia Jazzband har siden 1972 vært en ledende eksponent for New Orleans Revival Jazz, med blues og gospel som sentrale elementer. Når bandet nå igjen kommer på besøk er det et av landets beste jazzband som blir å høre. Bandet har også turnert i en rekke andre land. Bandet består av Anders Bjørnstad, trompet, Georg Michael Reiss, klarinett og altsaxofon, Gunnar Gotaas, trombone, Håkon Gjesvik, flygel, Arild Holm, banjo, Per Hobbel, kontrabass og Torstein Ellingsen, – trommer.

Brumunddal Mannskor har siden 1932 dyrket mannskorsangen, først og fremst i lokalmiljøet. Med et meget variert repertoar gleder de seg til å få opptre sammen med Magnolia Jazzband, noe de også gjorde i 2009 med stor suksess.

Konsertene vil skape glede og gode musikkopplevelser for unge og gamle musikkvenner. Lørdagens musikkopplevelse kan starte med en kopp kaffe i Hamar Teater fra klokka 17.00. Konsertene starter på begge stedene klokka 18.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat