10. des
PLAKAT: Framheimhuset viser hva utstillingen rommer.
 
Jubileumsutstilling i Framheim

0
Publisert: 12.sep.2015 04.00
Oppdatert: 12.sep.2015 04.00

Aina Sandbakken åpner i dag jubileumsutstilling i Framheim. For første og siste (?) gang stiller hun ut egne arbeider. Riktignok mener hun muligens at det bare gjelder Brumunddal. Senere blir det kanskje andre steder, for hun gir seg neppe med sine kunstneriske arbeider.

Det som er sikkert er at aktiviteten i huset opphører, hvis ingen interesserte skulle melde seg, enten for leie i kortere eller lengre perioder.

Ti år er gått siden Aina Sandbakken både ble eier og leier i Framheim. I galleriet har det vært både galleri og håndverk. Mange har bidratt med arbeider og flere har holdt hus med egne atelier i lokalet. Gjennom årene har det blitt mye keramikk, trearbeider, sesongprodukter og selvsagt malerier.

Utstillingen som åpner klokka 12.00 byr på mangfold. Først nevnes trearbeider av Arne Rosendal og Aina Sandbakken, malerier av Nils Nymoen, Reidun Eriksen og Sverre Olav Nordgaard, som også har åpne atelier.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke