7. des
VÅRKONSERT: Nes Sangforening møter våren med konsert i Tingnes Kulturhus.
 
«Jukebox»
Nes Sangforening med dirigent Tore Mortensen arrangerer vårkonserten «Jukebox» i Tingnes kulturhus søndag klokka. 19.00.

Publisert: 15.apr.2016 04.00
Oppdatert: 15.apr.2016 04.00

Koret framfører populærmusikk med norske, svenske og engelske tekster a-capella og med musikkledsagelse.

Programmet er variert og starter med «The Wild Rover» og fortsetter med «Gabriellas sång», «Tears in Heaven» og «What a Wonderful World» hvor Jonny Elvestad er solist.

Til sangen «To gamle tanter» deltar Sjur Lilleengen som solist på tuba. Han vil også ha eget soloinnslag.

I programmet er det også både mannskor- og damekorsang. Konserten inneholder 17 nummer og avsluttes med «King of The Road» og «The Great Pretender».

Nes Sangforening ble startet helt tilbake i 1851, som et mannskor, og har vært i fortløpende drift siden. Dermed regnes sangforeningen som Norges eldste bygdekor.

I dag har koret rundt 40 medlemmer.

«De siste 30 årene har også damestemmene fått bli med, men vi prøver å holde liv i mannskorsangen så godt vi kan. Vi er stolte av å være en bærer av kultur for lokalsamfunnet, og inkluderer sangglade mennesker enten de bor på Helgøya, Tingnes, Stavsjø eller Jølstad. Til og med i Moelv, Brumunddal og Hamar har vi medlemmer», skriver Nes Sangforening på sine hjemmesider.

Nes Sangforening øver på Nes barneskole torsdager, og det anledning til å komme og «snuse» på virksomheten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke