10. des
JULEKONSERT: Brumundkoret framfører julekonserten «Juleklang» i Veldre kirke tirsdag.
 
«Juleklang»
Det blir «Juleklang» i Veldre kirke når Brumundkoret med gjester har julekonsert i kirken tirsdag klokka 19.30.

Publisert: 02.des.2017 14.31
Oppdatert: 02.des.2017 14.31

Konserten har et sammensatt program, og dirigent og sangpedagog, Magnhild Korsvik forteller at publikum får høre mange av de tradisjonelle julesangene, men også mange ukjente perler.

Koret er også stolte over å ha med seg Kristian Krokslett som sangsolist, mens kantor i Vang, Nils Tore Enget, trakterer orgel og piano.

Tenoren Kristian Krokslett fra Bodø har opptrådt på mange av landets operascener, og synger i Det Norske Solistkor sammen med Magnhild Korsvik. I konserten synger han solo, i duett med Magnhild Korsvik og selvsagt - med Brumundkoret.

Magnhild Korsvik har mastergrad i utøvende klassisk sang, og har praktisk pedagogisk utdanning og en bachelorgrad fra Høgskolen i Agder. Hun har erfaring med direksjon av barnekor, mannskor og blandede kor, og er frilanssanger og sangpedagog.

Brumundkoret ble stiftet i 1993 etter en sammenslåing av tidligere Brumund Sanglag og Brumunddal Korforening og har derfor sterke relasjoner til nærmiljøet. Koret er et ungt og uformelt kor og teller i dag 22 sangere.

«Brumundkoret har hatt fokus på musikalsk utvikling de siste to årene, og med Magnhild Korsvik som sangpedagog har det vært en givende periode for korets medlemmer», skriver korleder, Idun Kristine Fridtun i pressemeldingen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke