14. des
HAMAR MUSIKKORPS: Forsterker julestemningen med julekonsert i Hamar domkirke.
 
Julekonsert
Hamar Musikkorps har innkalt sanggruppa Nordic Blue og sangsolist Merethe Trøan for å holde julekonsert i Hamar domkirke fredag klokka 18.00.

Publisert: 19.des.2013 04.13
Oppdatert: -
Tidligere domprost Ole Elias Holck er konferansier og konserten dirigeres av Torn Eklund Johansen. På programmet står julerelatert musikk.
Hamar Musikkorps og Jernbanens Musikkorps Hamar begynte sitt musikalske samarbeid 17. mai 2002. Det ble en så positiv opplevelse for begge korps at det ble bestemt å utvide samarbeidet, og høsten 2003 formaliserte korpsene samarbeidet ved å etablerte et samarbeidsutvalg med medlemmer fra begge korps. Senere har alt korpsene har deltatt i foregått i regi av felleskorpset HMK/JMK.
Jernbanens Musikkorps Hamar ble stiftet den 4. november 1896 som 3. die distrikts Musikkorps.
Hamar Musikkorps historie starter da Musikkløytnant Fredrik Wilhelm Gomnæs kommer til Hamar i 1898 for å forestå den faglige ledelsen i et orkester og et korps. Gomnæs var en driftig person, og allerede i september ble Hamar Musikkorps stiftet.
Nordic Blue består av Berit Johnsen, Sissel Havik, Randi Strømbu, Arild Pytte Solum, Thomas Nilssen og grunnlegger Thomas Caplin.
Sanggruppa startet i 2010 og debuterte våren 2011. De synger vakker, variert og krevende musikk. Thomas Caplin har arrangert flere av stykkene.
I tillegg har Nordic Blue musikk av The real Group og Rajaton på repertoaret.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke