14. des
SOLIST: Toralv Maurstad.
 
Julekonserten

Publisert: 10.des.2013 04.13
Oppdatert: -
Kirsten Flagstad Festival arrangerer julekonsert med Oslo Camerata med solister i Vang kirke torsdag klokka 19.00 i samarbeid med Obos. Konserten arrangeres på dagen nøyaktig hundre år etter at Kirsten Flagstad gjorde sin operadebut. Debuten har hittil blitt feiret med over 70 arrangementer rundt om i Norge, og denne kvelden finner avslutningskonserten sted på Hamar. Oslo Camerata vil spille under ledelse av Stephan Barratt-Due. Orkesteret består av profesjonelle musikere og utvalgte unge talenter fra Barratt Due musikkinstitutt. Solister er sopranen Isa Gericke, fiolintalentet Ludvig Gudim samt Toralv Maurstad. Det blir musikk av Grieg, Britten og Mozart, Corellis «Julekonsert» og Tsjajkovskijs Vals fra «Serenade». Til slutt i konserten framføres en julemedley som er spesialskrevet for anledningen av komponisten Eivind Buene, med alle medvirkende og allsang med publikum i den avsluttende julesangen «Deilig er jorden».
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke