14. des
MORGENSTEMNING: Med Brumunddal Brass.
 
Julekveldsmorgen

Publisert: 20.des.2017 11.13
Oppdatert: 20.des.2017 11.13

For tiende år på rad inviterer Brumunddal Brass til Julekveldsmorgen i Brumunddal kirke julaften søndag klokka 08.00. Lars Erlend Kielland står for tekstlesningen og sangsolist Andreas Amb vil briljere med blant annet «Nordnorsk Julesalme» og Dum Dum boys kjente klassiker «Stjernesludd», mens Hanna Ulvolden på trompet og Linnea Almås på althorn fra Furnes Skolemusikkorps, spiller duett sammen med Brumunddal Brass. Brassbandets egne musikere spiller også soliststykker, og Per Kristian Ødegård Syversen er dirigent. – Vi ønsker å gi Brumunddals befolkning en time med musikk der de kan sitte ned, puste ut og nyte, sier Marte Bratengen. Andreas Amb fra Nes har vært med på flere oppsetninger innen standup, revy og show, i tillegg til å være innleid solist ved flere anledninger. Han er kanskje best kjent som skikkelsen Kent Ronny Asfaltskaugen i søsknene Ambs årlige sommershow, «AmbShow». Han har også trådd sine barnesko i Ringsaker skolekorps. Brumunddal Brass er en sammenslåing av tidligere Nordaasen musikforening stiftet 1915, og Brumund musikkforening stiftet 1954. Korpset har musikere fra både Hedmark og Oppland. De er aktive med konserter og opptredener og deltar i NM for brassband hvert år. Og en av tradisjonene er altså Julekveldsmorgen i Brumunddal kirke.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke