9. des
Bjørg Hjelmstad med noe av utvalget ARKIV
 
Julemarked på Hjelmstad gård

Publisert: 21.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Silketørklær i mange farger, lengder og fasonger er det mye av når Hjelmstad gård åpner sine dører lørdag og søndag denne, og neste helg. Men det er så mye mer i den gamle stua. I store ord kan nevnes julepynt, smykker, skjerf, puter, vesker og mye, mye mer. Bellam, som består av Bjørg og Randi Hjelmstad, driver et lite firma som har spesialisert seg på håndlagde kvalitetsprodukter i silke og andre naturmaterialer. Mor og datter designer også sine egne produkter, samtidig som de tar inn små kolleksjoner fra utvalgte leverandører. Blant varene er det mye som er håndvevd, farget og trykt i Kambodsja. Arbeidene har nye fargekombinasjoner og er laget på samme sted som silkeskjerfene. Faktisk er det et par av produsentene (damer) som nå kan leve av de varene som blir solgt på Hjelmstad. I år har de også en juledekorasjon laget av presset vannbøffelhorn fra Vietnam. Det er altså mye å se og kjøpe både til seg selv og andre. Åpent klokka 11.00-16.00.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke