6. des
PÅ TURNE: Christian Ingebrigtsen (f.v.), Trine Rein, Gaute Ormåsen, Frøydis Grorud og Trond Lien.
 
«Julenatt»
Førjulskonserten «Julenatt» med Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen og Trine Rein, framføres i Brumunddal kirke fredag klokka 18.00, i Hamar domkirke lørdag klokka 17.00 og i Ringsaker kirke lørdag klokka 21.00.

Publisert: 02.des.2015 04.00
Oppdatert: 02.des.2015 04.00

Med seks soloalbum og over en million solgte plater på verdensbasis er det ingen hvem som helst som er med på årets turné sammen med Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen. Trine Rein har hatt sin egen julekonsertturné i en årrekke, men i år gleder hun seg til å reise rundt i landets kirker sammen med Christian, Gaute og resten av ensemblet.De tre artistene blir akkompagnert av de rutinerte musikerne Trond Lien (tangenter) og Frøydis Grorud (saxofoner og fløyte), begge kjent fra NRKs Beat for Beat.

«Med andre ord er dette en opplevelse med høy musikalsk kvalitet! Både artister og musikere ønsker å gi publikum et lunt og godt avbrekk fra julestria, fylt med vakker musikk og varm stemning», heter det i pressemeldingen.

Artistene forteller at repertoaret i hovedsak består av våre kjente og kjære julesanger, men også annen musikk som kan knyttes til høytiden får plass – alt fra populærmusikk til klassisk.

Julenatt produseres av Taran AS og arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen, som støtter opp om utdanning for å motivere utvikling av enkeltmennesker, lokalsamfunn og land, for å gi mennesker tro på at iherdig egeninnsats skaper varige resultater. En del av overskuddet går til Strømmestiftelsens arbeid.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke