11. des
KIRKETURNÉ: «Julenatt».
 
«Julenatt»

Publisert: 30.nov.2017 12.46
Oppdatert: 30.nov.2017 12.46

Førjulskonserten «Julenatt» med Med Reidun Sæther, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen framføres i Brumunddal kirke lørdag klokka 17.00 og 20.00, i Vang kirke søndag klokka 17.00 og i Stange kirke klokka 21.00. Konsertens musikere er Trond Lien, som trakterer tangentene og er musikalsk leder og Frøydis Grorud på saxofoner og fløyte. Konserten by på tradisjonelle julesanger, samtidig som det presenteres låter som overrasker. Det er første året Reidun Sæther er med i «Julenatt». Hun er sanger, skuespiller og sangpedagog og kjent som plateartist og opptredener på TV og scene. Gaute Ormåsen startet sin sangkarriere da han kom på andreplass i første utgaven av Idol. Christian Ingebrigtsen har for lengst etablert seg som et av de mest suksessfulle og kjente navn innen norsk musikk, ikke minst gjennom popgruppen «A1». Trond Lien er best kjent som kapellmester i husbandet til NRK-programmet «Beat for Beat». Frøydis Grorud spiller blant annet i bandene Vintermåne og Trio de Janeiro. Hun er også fast saksofonist i husbandet til det populære NRK-programmet Beat for beat. – Julesanger, julestemning og juleminner henger tett sammen, og kirkerommet er en perfekt ramme for å skape viktige og personlige øyeblikk. Om tankene dine vandrer bakover eller framover, vekkes mye av det vi forbinder med julen gjennom nettopp julens musikk. Vi vil gi publikum en pustepause i julestresset, slik at roen kan senke seg, sier produsent Håkon Ims.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke