10. des
FOLKESANG: Solbjørg Tveiten, Camilla Granlien, Annar By og Margrete Nordmoen.
 
«Julestemmer»

Publisert: 04.des.2014 04.00
Oppdatert: 04.des.2014 03.59

Konserten «Julestemmer» fortsetter sin tradisjon med folkelige julesanger, sanger fra Alf Prøysens jul, religiøse folketoner og en og annen ny julesang tolket på deres måte. De fire folkesangerne Solbjørg Tveiten, Camilla Granlien, Margrete Nordmoen og Annar By (også gitar) er godt forankret i våre lokale tradisjoner, og sangene kan knyttes til førjulstida, jula og romjula og konsertene finner også sted der tradisjonene naturlig hører hjemme. Sangerne vil på hver sin måte formidle sitt personlige repertoar og unike uttrykk i intime møter med publikum. I denne konserten spiller klangen i stemmene hovedrollen. Det akustiske står i sentrum. Lydbildet er enkelt, for å understreke det ærlige og ekte i både tekst og melodi. Konserten framføres på Atlungstad Brenneri i Stange Vestbygd torsdag klokka 19.00, i Hernes kirke med Hernes korforening neste torsdag klokka 19.00 og i Prøysenhuset på Rudshøgda lørdag 13. desember klokka 17.00. Turneen arrangeres i samarbeid mellom Musikk i Hedmark og de fire frilansmusikerne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke