8. des
INGEN: Jul uten juletrefest. Her fra Store Ree i 2004.
 
Juletrefester

Publisert: 24.des.2013 04.13
Oppdatert: -
Det er rikelig med juletrefester å velge mellom på Hedmarken i romjulen, og det tradisjonelle juletrefesten med nissebesøk, julekaker og gang rundt juletreet ser ut til å holde stand. Solbakken grendehus i Løten arrangerer juletrefest 3. juledag fredag klokka 16.00, og Frelsesarmeen i Brumunddal har formiddagstreffets juletrefest klokka 11.00. 4. juledag lørdag kan du legge turen til Løten Nordbygd der Skjolds Venner arrangerer juletrefest i det ærverdige arbeiderlokalet Skjold klokka 16.00-18.00. Gang rundt juletreet, bevertning og nissebesøk står på programmet. Frelsesarmeen i Hamar har sin juletrefest samme dag klokka 16.00 med likelydende program. Klokka 16.00 lørdag er det også tid for Stange bygdekvinnelags juletrefest på Store Ree. Bygdekvinnelaget byr på tradisjonell feiring for alle. 5. juledag søndag er tiden kommet for Stange menighets juletrefest, som går av stabelen på Vollbo fra klokka 17.00. I Furnes byr menigheten og bygdekvinnelaget på juletrefest på Karmel klokka 17.00. Alle generasjoner er invitert og arrangørene vil gjerne at «nye» furnesinger finner vegen. Hamar Frikirke har sin juletrefest klokka 17.00. Her blir det felles kakebord der alle bidrar med sitt. Aasen Kvindeforening har sin juletrefest på Åsen grendehus samme dag klokka 16.00-18.00, mens Romedal bygdekvinnelag og Romedal og Vallset Bondelag inviterer til juletrefest på Herredsvang klokka 17.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke