10. des
VOKAL: Musikk i Hedmark satser på vokalmusikk med tre etterjulskonserter med. Kammerkoret Viva .
 
Juletterspill
I januar har Musikk i Hedmark fått med seg Kammerkoret Viva fra Hamar for å presentere en time med musikalsk juleetterspill. Fredag klokka 19.00 hører du koret i Hamar domkirke med solistene Tanja Leine (sopran), Ellen Flesjø (cello) og Nils Tore Enget (orgel).

Publisert: 23.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
Under vignetten «lei av jula og julesangene, men fremdeles glad i god og frisk musikk?» har Viva under ledelse av dirigent Live W. Ellefsen, satt seg fore å varme opp og underholde et småfrossent og matleit publikum med musikk som går fra det vakreste vakre til fest, farger og fyrverkeri.
Konserten byr på et stykke musikk av Mendelsohn, «Hear My Prayer», der Tanja Leine er solist, mens Nils Tore Enget akkompagnerer på orgel.
Leine er også solist i Purcells «Music for a while» sammen med Ellen Flesjø på cello.
Av annen musikk er det verdt å merke seg «Processional» av Grayston Ives, Rachmaninovs «Vokalise» og tre sanger signert den spanske dirigenten og komponisten Javier Busto, som gjestet Hamar under korvaken i høst.
Flesjø og Leine får også endelig mulighet til å gjøre Sommerfelts «Om kjærlighet» over en tekst av Stein Mehren.
Konserten er en del av Musikk i Hedmarks satsing innen vokalfeltet.
Lørdag klokka 19.00 framføres konserten i Nordre Ål kirke i Lillehammer og søndag klokka 19.00 hører du koret med solister i Hernes kirke i Elverum.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke