10. des
 
Julewraps
En knallgod og super rask rett med medisterpølse som hele familien vil like. Varier retten med de grønnsakene du har for hånden og bytt gjerne ut salsasausen med en god sennep.

Publisert: 04.des.2012 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser
500 g medisterpølse
2 ss olje til steking
1 beger rød cherrytomat
1 pk ferdigkuttet salatblanding
1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
2 dl lettrømme
1 glass salsa , lite
8 stk potetlefse eller avlang lompe
Du trenger:
Medisterpølser, olje, cherrytomater, salatblanding, mais, lettrømme, salsa og lomper eller lefser.
Del pølser i fire, så i to på langs og fjern skinnet. Skjær hver halvdel i tynne skiver på skrå.
Stek pølsebitene i en stekepanne med olje på middels varme til de får en gyllen farge.
Fordel salat, mais, halve tomater og rømme på lefsene. Ha på pølser og salsa, brett sammen og server.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke