12. des
 
Kålsalat og skinkebiff
Rødkål, purre, spinat og appelsin er deilige vintersmaker i en lun salat. Server med en god, norsk skinkebiff, og du har et magert og mettende måltid.4 skinkebiffer , à 150 g 2 ss margarin til steking 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts kvernet pepper -1⁄4 stk finsnittet rødkål 100 gr grønnkål 1 ss olje til steking 1⁄2 finsnittet purreløk 2 ss rødvinseddik 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper 1 appelsin 25 gr hakkede hasselnøtter Slik gjør du: 1. Brun skinkebiff i en varm stekepanne med margarin, 2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. 2. Skru ned varmen og etterstek biffene i 4-5 minutter. Ta dem ut og la dem hvile på en tallerken. 3. Skyll og tørk stekepannen. Fres rød- og grønnkål i stekepannen sammen med litt olje til kålen er så vidt myk, ca. 2 minutter. Ha i purre, hell over rødvinseddik og smak til med salt og pepper. 4. Skjær skall av appelsin, ta med det hvite. Skjær ut appelsinfileter. Vend appelsinfileter inn i stekt kål rett før servering.

0
Publisert: 01.mar.2016 04.00
Oppdatert: 01.mar.2016 03.59

Anrett stekt kål på en tallerken, del skinkebiff i to og legg over på den varme kålsalaten. Dryss over hakkede hasselnøtter og server. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke