10. des
TRADISJON: Kalle Føtters 5.-dagsfest.FOTO: JENS HAUGEN
 
Kalle Føtters orkester på Svare & Berg

Publisert: 28.des.2012 04.13
Oppdatert: -
Det er blitt en tradisjon for Kalle Føtters Orkester å invitere til romjulsfest på Svare & Berg 5. dag jul og lørdag kveld braker det løs igjen. Orkesteret har bygd seg opp en trofast tilhengerskare som møter opp gang etter gang, men også nye fans lar seg begeistre av den gode stemningen som alltid oppstår foran scenen. Bandet serverer partylåter fra 70-, 80- og 90-tallet, som alle kjenner og har et forhold til innen disko, pop og rock 'n roll. Låtmaterialet er hentet fra internasjonale artister som Prince, Earth Wind & Fire, Tom Jones, Kiss, Bon Jovi og Europe med flere. Norske hits kommer fra artister som Jokke, CC Cowboys, DumDum Boys, The Kids og DDE for å nevne noen. Dette er musikk det ikke skal være mulig å stå stille til, og man lar seg lett rive med i allsang. Nissen pleier også å jobbe overtid denne kvelden og dukker opp med gaver til snille jenter og gutter. Kalle Føtters består av lokale musikere som alle har lang fartstid i en rekke orkestre. Medlemmene er Jørn Kjonerud, gitar, Vegard Tangen, trommer, Frode Johnsen, vokal, Rune Slaatten, tangenter og Rune Pedersen, bass.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke