8. des
HVEM ER HVEM?: De opptrer i alle fall fra samme scene
 
Kindred Fever og Yuma Sun på samme scene

0
Publisert: 13.okt.2014 04.00
Oppdatert: 13.okt.2014 04.00

Kindred Fever og Yuma Sun har slått sine ressurser sammen og er for tiden på turnè i Norge. Torsdag spiller de på Gregers. Og det er to brennhete band som nå er ute på rundreise. Bandene har mer til felles en oppveksten på Haugalandet. Begge bandene har det siste året markert seg kraftig på den norske rockescenen. De har også kritikerroste album i ryggen og begge er sultne på mer, heter det i tilsendte skriv. Det gode samarbeidet og deres felles bakgrunn har faktisk tatt dem helt inn i studio. I september ble den nye singelen utgitt med låttittelen: «Set The World On Fire».

Rå energi som slår deg rett i trynet, skitten støy, sjarmerende og frydefulle liveshow, barske og solide låter er visstnok superlativer som passer like godt til begge bandene. Dessuten har de spilt anerkjente oppvarmingsjobber for Kaizers Orchestra og gjort en rekke større festivaler. Så stopper likhetene: De skal stå på samme scene, men de skal servere publikum fra hver sin kant.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke