15. des
 
Kino i kulturhuset

Publisert: 22.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
Espa kulturhus viser to filmer fredag. «Karsten og Petra på vinterferie» vises klokka 18.00. Filmen er den andre med Tor Åge Bringsværds kjente og kjære venner, og er tillatt for alle. Denne gangen reiser de to bestevennene på hyttetur med Esther og morfar. I en hel uke skal de gå på ski og øve seg på å stå i nedoverbakke. Men Karsten er ikke så flink til å gå på ski og synes at bakken er litt skummel. På nabohytta bor Petter, han er både tøff og flink å stå på ski. Karsten tror at Petra er mer opptatt av Petter enn av ham og bestemmer seg for å delta i et hopprenn - for å vise Petra at han er like flink som Petter. Kveldens film nummer to er den svenske filmen «Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant». Den vises klokka 20.00, og er tillatt for alle fra 11 år. Etter et langt og innholdsrikt liv havner Allan Karlson på et gamlehjem i den tro at det vil bli hans siste stopp. Problemet er at helsen hans fortsatt er utmerket og dagene blir derfor veldig kjedelige. Når feiringen av Allans 100-års dag nærmer seg benytter han sjansen og rømmer fra sitt kjedelige liv. En serie av hendelser tar i stedet Allan med på en ellevill og uventet reise omgitt av en gjeng kriminelle, mordere, en pose full av penger, en elefant og et inkompetent politi. Det er åpen kafé og kiosk fra klokka 17.00.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke