16. des
RAGNHILD NYHUS: Presenterer ny oversikt over Kirsten Flagstads karriere.
 
«Kirstens utrolige karriere»
Ragnhild Nyhus presenterer Kirsten Flagstads forestillinger, og byr på en titt på tilføyelsen til Kirsten Flagstad Museets utstillinger i museet torsdag klokka 19.00 med musikalske innslag ved Tone Østli og Rolf Knapper.

Publisert: 06.nov.2014 04.00
Oppdatert: 06.nov.2014 03.59

I alle årene Ragnhild Nyhus har ledet Kirsten Flagstad Museum i Hamar har kunnskapen stått i sentrum for hennes arbeid.

Ikke bare gjelder dette i formidling til besøkende, men også i den kontinuerlige oppgaven det er å samle informasjon til å skape et så komplett bilde som mulig av den verdenskjente stjernen karriere.

Et viktig steg i tilgjengeliggjøring av Kirstens historie tok hun tak fra første dag, og ved hjelp av museets volontør, Karin Herlin Solberg, har hele museets arkiv med avisutklipp med mer blitt kopiert og er nå å finne på museet til glede for besøkende.

Nå kommer det altså enda et hjelpemiddel for Flagstad-entusiaster når Ragnhild Nyhus legger fram en komplett liste over alle Kirsten Flagstads forestillinger. Ikke bare hvilke forestillinger, men alle stedene hun sang og hvem hun sang med og så videre.

Dette er et stort dokument som understreker at Kirsten Flagstad som sanger var noe helt uten om det vanlige. For å gi en enda bedre oversikt over alle roller Kirsten Flagstad har sunget har rollerommet i Strandstuen blitt komplettert med mange nye rollebilder.

I tillegg har et kart fått plass i smia slik at publikum kan se alle stedene Kirsten Flagstad sang.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke